Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#61 - Fagus sylvatica 'Atropunicea' Rode Beuk

Fagus sylvatica 'Atropunicea'
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.300,-
  • Omtrek
  • 60-70 cm
  • Hoogte van boom
  • 1000/1200 cm
  • Leeftijd
  • 26-27 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Fagus sylvatica ‘Atropunicea’, in het Nederlands de Rode beuk genoemd, heeft fraai rood kleurig blad. In het voorjaar is de Rode beuk op zijn mooist zodra het nieuwe frisse blad uitloopt. De prachtige rode gloed kleurt zeer fraai in het heldere zonlicht. Deze reus met een stamomtrek van 60-70 cm is door ons vakkundig gekweekt en heeft een prachtige volwassen kroon door jaarlijks professionele snoei genoten te hebben. Deze grote Rode beuk is een ware eye catcher. Het woord beuk is verwant met het woord ‘boek’. Bij de eerste boekingen werden plankjes van beukenhout gebruikt en bij de uitvinding van de boekdrukkunst werd het hout gebruikt om letters te vervaardigen. Fagus komt van het oud Griekse woord phegos of fago (een boom met ronde eetbare vruchten). Sylvatica betekent: in het bos groeiend. 2 jaar geleden verplant met 180cm kluit

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring