Terug naar bomen

Dakbomen unieke volwassen bomen

Koop een ervaren dakboom voor de mooiste schaduw!

Met een unieke volwassen dakboom haalt u meer in huis dan alleen iets functioneels. Met de prachtige uitstraling van een oudere boom krijgt de tuin gelijk een echte sfeermaker erbij. Bij oude dakbomen zijn de takken vaak al karakteristiek ontwikkeld en hebben de bomen al een geheel eigen uitstraling. Dus waarom jaren wachten op een beetje interessante schaduw? Koop een volwassen dakboom!

Op zoek naar een unieke volwassen dakboom?

Hier vindt u onze grotere maten en speciale soorten dakbomen. Met een volwassen dakboom kunt u direct genieten van de schaduw die deze goed ontwikkelde kronen bieden. 

Dakbomen staan ook wel bekend als parasolbomen. Parasol zegt iets over de functie die deze bomen in een tuin kunnen hebben. Als u een dakboom in de buurt van een terras neerzet kunt u genieten van de schaduw die de dakboom biedt.  

We hebben allerlei soorten dakbomen. Van een dakvorm Ginkgo met zijn karakterstieke blad tot een Elstar met de mooie bloesem en de heerlijke appels. Dakbomen zijn er in allerlei maten en soorten. Sommige bijzondere dakbomen zijn aan een rek gekweekt waarbij de takken zo gebogen zijn dat ze een dak vormen. Andere zijn zonder rek zo gesnoeid dat ze gegroeid zijn als een organische dakboom. 

Kom gerust eens langs op onze kwekerij om zelf een mooie dakboom uit te zoeken!

Kijk ook eens bij de catagorie dakbomen voor de meer voorkomende dakbomen.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring