Uniek assortiment

Van groot en klein voor elke tuin

Een groot aanbod

De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid. Waar we ooit begonnen met alleen bomen bieden wij nu online ook allerlei soorten heesters en vaste planten aan. Gemakkelijk online uit te zoeken en te bestellen en wij leveren in heel Nederland. Kortom voor alle beplanting van uw tuin kunt u bij ons terecht!

Wat maakt ons assortiment uniek?

Al decennia lang kweken wij bomen. Wij creëren in samenwerking, met de natuur, prachtige bomen met een heel eigen karakter. Wat dat betreft zijn we echt liefhebbers! Om ons unieke aanbod bij zoveel mogelijk mensen te krijgen zijn we enige tijd geleden al begonnen met een webshop. Dit is echt een andere tak van sport waarbij wij zoveel soorten en maten bomen aanbieden dat we er soms zelf ook duizelig van worden. Van veel boomsoorten hebben we naast de gangbare maten ook grote volwassen en bijzondere bomen staan. Dat maakt ons uniek!

Onze bomen en planten webshop, bestel gemakkelijk online!

Veel planten en bomen leveren wij voornamelijk op bestelling via de webshop. De meest gangbare maten bomen, vaak tot de maat 20-25, de haagplanten, heesters en tuinplanten kunt u online bestellen en worden speciaal voor u gerooid, verzameld en klaargezet voor bezorging of om af te halen. Juist doordat wij deze planten niet op locatie hebben staan kunnen wij de versheid en de kwaliteit van de geleverde producten beter waarborgen. Wij hebben meerdere kweekpercelen en een groot nationaal en internationaal netwerk. waardoor wij de beste kwaliteit planten en bomen kunnen leveren.

Wat kunt u zelf uitzoeken op de kwekerij?

Op zoek naar een oude, grote of bijzondere boom?

Wij hebben een prachtige kwekerij met hele mooie bomen. Zoals in onze sfeervideo ook te zien is hebben wij allerlei soorten bomen door elkaar staan om zo een unieke collectie samen te stellen met een melange van verschillende kleuren, vormen en maten. Zo staat er een mediterrane bloeiende boom naast een majestueuze grote beuk. Kom langs en dwaal tussen de bomen die door de tijd gevormd zijn tot unieke exemplaren op onze parkachtige boomkwekerij .  Veel bijzondere en mooie bomen kunt u ook vinden via onze unieke etalage op bijzondere-bomen.nl. Alle bomen die op deze site hebben een uniek nummer en zijn allemaal op onze kwekerij te bezichtigen. U kunt deze uiteraard ook online uitzoeken.

Zelf uitzoeken in het plant seizoen (vanaf ca. oktober t/m mei)

Elk jaar weer is het voor ons de uitdaging om een grote verscheidenheid aan bomen en struiken in verschillende maten te hebben staan die u zelf kunt uitzoeken. Deze zijn al gerooid of opgepot en liggen goed beschermd in ons depot te wachten op een mooie plek in de tuin. Reserveer zelf uw meerstammige boom, fruitboom, loofboom of naaldboom en laat ons deze bezorgen en/of aanplanten. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten en maten leibomen. Van veel soorten hiervan hebben we een voorbeeld staan.

Welke bomen en planten kunt u beter online bestellen?

Eigenlijk al onze bomen en planten zijn prima online te bestellen. Bent u op zoek naar vaste planten, haagplanten, kleine heesters en struiken, bomen met blote wortel en weet u al welk soort u wilt dan kunt u het beste online bestellen. Veel van deze producten hebben wij namelijk niet hier op onze bezoekers kwekerij staan maar leveren wij vanuit onze percelen en ons grote netwerk. U krijgt dan een goede kwaliteit boom of plant geleverd die voldoet aan de maat en kwaliteit die u van ons kan verwachten.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring