Afbeelding kroontje

Alle exclusieve bomen

Verdient uw tuin iets unieks? 

Hier vindt u onze exclusieve bomen. Van een grote volwassen beukenboom tot een karakteristieke den. Van een oude, knoestige, appelboom tot een grote en dikke dakplataan.  Bekijk de verschillende bomen en bestel online de boom van uw keuze. De boom met eigen ogen bekijken of wat meer hulp nodig? U bent van harte welkom op onze kwekerij!

Lees meer

Exclusieve bomen van Ten Hoven Bomen

Wij van Ten Hoven Bomen kweken al decennia bomen en de laatste jaren hebben we ons steeds meer gericht op het ontwikkelen van bomen, meerstammen en struiken die net even een beetje anders zijn. Bomen met een opvallende vorm, bomen van een bijzonder soort, bomen die al aardig volwassen zijn. Exclusieve bomen dus. Bij ons op de kwekerij staan honderden bijzondere exemplaren, elk met een eigen verhaal en elk met een meerwaarde. Om met deze bomen nog meer mensen te kunnen bereiken zijn wij begonnen met ons assortiment vast te leggen en zo een collectie unieke kunstwerken samen te stellen. Deze kunt u hier bekijken. 

Elke boom is uniek.

Wij zijn hier natuurlijk van harte mee eens. Elke boom is uniek want elke boom is een natuurproduct. De bomen in onze collectie zijn niet alleen uniek als natuurproduct maar ook nog eens uniek omdat er vaak geen vergelijkbare boom in de markt te krijgen is. Bomen met een bijzonder karakter en uitstraling die net even wat verder gaat dan een gangbare maat of vorm. Eigenlijk moet je het met eigen ogen zien om te begrijpen wat ons bijzonder maakt. Kom langs en dwaal tussen grillige vormen, grote imposante beuken, kronkelige stammen en knoestige takken. Getekend door de tijd, gevormd door ambachtelijke kweek in samenwerking met de natuur. Bij ons vind je bomen van soms wel meer dan 30 jaar oud. 

Sorteer op:
Laad meer exclusieve bomen
Laad meer exclusieve bomen

Geen producten meer om te laden.

Geen producten meer om te laden.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring