Contact

Persoonlijk contact voor persoonlijke oplossingen

Contact opnemen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Contact

Onze ervaringen en veel product-informatie staan op onze webshop en delen we graag met u.

Telefonisch advies over specifieke bomenziektes, groeiremmingen en/of uitval in uw tuin kunnen we niet geven. Op de kwekerij heeft u een keuze uit vele soorten en maten bomen en kunt u uw eigen boom uitzoeken.

Bomen bekijken? Advies op locatie in Nederland of België mbt ontwerp, beplantingsplan of bomenaanplant? Mail of bel ons. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en/of rondleiding op de kwekerij. Bij voorkeur * op afspraak * van maandag-vrijdag, zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Tip: Stuur vooraf informatie betreffende uw vraagstelling, gewenste functie van de boom, beginsituatie, historie grond, schetsen en/of foto's mee, zodat wij ons kunnen voorbereiden en de juiste specialist hiervoor kunnen vrijmaken. Een goede voorbereiding van uw kant, draagt bij aan een goed advies van één van onze Boom- of Tuinspecialisten.

Direct! een boom meenemen? Dat kan in de periode november - mei. Op ons depot hebben we diverse bomen klaar staan. Bedenk dat de meeste bomen langer dan 200 cm zijn en er een aanhanger nodig is om deze te kunnen vervoeren.

Niet alle bomen/planten op de webshop zijn per direct beschikbaar. Soms moeten ze nog gerooid of besteld worden. Wij leveren de producten vers van het land zodat de kwaliteit optimaal is.

Het is ook mogelijk om advies op maat in uw eigen tuin aan te vragen. Willem ten Hoven verzorgt deze bezoeken. Ruim 35 jaar kennis en ervaring staan garant voor een allround, praktisch en uitvoerbaar advies afgestemd op uw situatie. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Bezoekadres

Ten Hoven Bomen BV
Zwolseweg 582
7345 AP, Wenum-Wiesel (Apeldoorn)

Verkooptelefoon: 06-52570979
E-mailadres: info@tenhoven-bomen.nl

Administratief

KVK nr: 82673926
BTW-nummer: NL862561863B01
IBAN: NL60ABNA0533024277
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Openingstijden kwekerij

Openingstijden kwekerij:
maandag: 9:00-15:00
dinsdag: gesloten
woensdag: 9:00-15:00
donderdag: 9:00-15:00
vrijdag: 9:00-15:00
zaterdag: 9:00-13:30
 

Op zon- en feestdagen gesloten.

 

 

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring