Haagplantsoen kopen?

Bij ons besteld u online de beste kwaliteit haagplantsoen. Hier vindt u allerlei soorten haagplanten met blote wortel die in bossen van 10 of 25 stuks geleverd worden. Het gaat hier om jonge planten die een goedkoop alternatief zijn voor de haagplanten die per stuk verkocht worden. Op zoek naar een Beukenhaag? Bekijk ons aanbod

Welke soorten haagplantsoen zijn er?

Er zijn veel soorten planten die geschikt zijn om er hagen van te vormen. Hier vindt u de veel voorkomende soorten als de Liguster, Berberis, Buxus, Laurier, Taxus en Thuja. Een andere populaire is de beukenhaag.

Planten, verzorging en snoei van haagplantsoen.

Wij leveren haagplantsoen netjes verpakt in bossen van 10 of 25 stuks. De wortels zitten netjes een zak verpakt. Als de haagplantsoen geleverd wordt is het verstandig om deze binnen een paar dagen in de grond te zetten. Mocht dat niet lukken is het ook mogelijk om de bossen, zonder zakken, op te kuilen in het zand. 

Bekijk onze aanplantinstructie voor het planten van een haag. 

Snoei de haag elk jaar minstens 1 keer. Doet dit net na de langste dag bij voorkeur op een bewolkte dag. Voor het mooiste resultaat snoeit u de haag tweede keer aan het eind van de zomer. Zorg er altijd voor dat de onderkant van de haag een beetje breder is dan de bovenkant zodat er overal genoeg zonlicht bij kan.

Bemest de haag na het snoeien om het herstel van de snoei te bevorderen.

 

 

 

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring