Ten Hoven Bomen Apeldoorn

Op onze webshop kun je alle planten en bomen vinden die je voor een tuin nodig kunt hebben. Van een kleine vaste plant tot een reusachtige volwassen boom. Achter deze webshop zit onze boomkwekerij in Apeldoorn. 

Boomkwekerij Apeldoorn

Wij kweken al meer dan 35 jaar bomen en planten en sinds 1996 hoofdzakelijk op de locatie tussen Vaassen en Apeldoorn.  Op ons 10 hectare grote boomkwekerij is van alles te zien. Ook als u nog niet echt weet welke boom u mooi vind. Doordat we allerlei maten en soorten bomen door elkaar hebben staan kun je alles goed vergelijken met elkaar en inspiratie op doen. Meer informatie over onze kwekerij, onze kweekwijze en samenwerking met de natuur vind je bij onze kwekerij.

Webshop Tenhoven-bomen.nl

In 2011 zijn we begonnen met onze bomenwebshop en de ontwikkeling heeft sinds dien niet meer stil gestaan. Op dit moment leveren we in een seizoen duizenden bomen en planten aan mensen in Nederland, delen van België en Duitsland. Tenhoven-bomen.nl in een paar woorden:  Duizenden soorten bomen en planten, uniek assortiment, heldere en uitgebreide informatie, snelle levertijden, aanplantservice. 

Exclusieve bomen.

Naast onze ‘gewone’ bomenwebshop hebben we ook een speciaal platform om onze bijzondere, grotere en unieke bomen aan te bieden. Deze bomen verdienen een eigen pagina met foto’s en informatie. Dus elke unieke boom kun je online zelf bekijken en deze exclusieve bomen staan allemaal op onze boomkwekerijpercelen in Apeldoorn en Vaassen.  Sommige bomen zijn al tientallen jaren hier opgegroeid en gevormd. 

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring