Bomen en struiken online bestellen

U bent opzoek naar nieuwe bomen en struiken of aanvullende bomen en struiken voor in uw tuin en u hebt besloten om bomen en struiken online te bestellen. U bent naar google gegaan en bent begonnen met zoeken naar bomen en struiken. U bent op wat websites terecht gekomen en er is een gigantisch aanbod aan bomen en struiken waar u tussen kunt kiezen. Hier komt ook de nodige thermologie bij kijken wat wellicht nieuw voor u is. Wij willen u hierbij graag een beetje wegwijs maken rondom het kopen van bomen en struiken. Hetzelfde principe gaat natuurlijk op omtrent haagplanten en tuinplanten, maar we focussen ons in dit stuk op bomen en struiken.

Bij het kopen van bomen en struiken raden wij u als eerst aan om na te gaan wat het doel wordt van deze boom of struik. Gaat deze functioneren als privacy boom, wordt het een boom voor de sierwaarde of moet het bijvoorbeeld een boom worden met functionele waarde voor vogels en insecten of voor u jezelf in de vorm van fruitbomen?

Indien u op zoek bent naar bomen en struiken met een hoge privacywaarde is het bijvoorbeeld handig om te kijken naar bomen en struiken die niet te smal blijven maar juist volle kronen ontwikkelen. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor groenblijvende bomen en groenblijvende struiken.

Indien u bomen en struiken wilt kopen voor de sierwaarde wordt het aanbod wat groter. Het is handig om in dit geval thematisch te gaan kijken naar bomen en struiken. Voor het kiezen van een boom op thematische sierwaarde hebben wij de thematische bomen pagina. Voor vogelvriendelijke beplanting en insectenvriendelijke bomen en struiken voor bijvoorbeeld ondersteuning van de bijen door bijenbomen kunt u kijken op onze vogelvriendelijke en insectenbomen pagina.

Bent u op zoek naar naar een fruitboom? Bekijk dan onze fruitbomenpagina. Heeft u reeds genoeg informatie en wilt u gelijk door naar een specifieke fruitboom? Kijk dan bij onze Appels, Kersen, Peren, Pruimen, Notenbomen en overige vruchtbomen.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring