Bomen

Door de bomen het bos niet meer zien....

U bent op zoek naar mooie bomen maar weet nog niet precies welke? Wellicht vindt u het lastig om in het gigantische aanbod van bomen de juiste keuze te maken? Via dit thema helpen we u op weg bij het online kopen van bomen. Bomen hebben verschillende eigenschappen en zijn in principe in te delen in drie thema's

Bomen die opvallend bloeien, oftewel bloesembomen.

Bomen die bloeien zijn intens populair, en terecht! Zodra de winter op zijn eind begint te lopen en het voorjaar voor de deur staat is iedereen wel toe aan kleur en frisheid. De bloesembomen zijn de eerste bomen die dan openbarsten en zorgen voor prachtige kleursensaties. Daarnaast zijn er ook bomen die in de winter bloeien en kleur geven terwijl het gros van de bomen om ons heen kaal en in rust zijn. 

Populaire voorjaarsbloeiende bomen:
Japanse sierkers - Prunus 'Accolade'
Japanse sierkers - Prunus serrulata 'Kanzan'
Japanse sierkers - Prunus 'Yedoensis'
Magnolia 'Kobus'

Populaire winterbloeiende bomen:
Winterkers - Prunus autumnalis 'RoseaBomen met fraaie herfstkleuren.

Bomen met prachtige herfstkleuren zijn een warme vertoning in de herfst voor de ingang van de winter. Bent u op zoek naar bomen met herfstkleuren? Dan mag u de volgende bomen echt niet missen:
Amberboom - Liquidambar styraciflua  -> Kijk voor verschillende soorten amberbomen bij onze complete lijst met Amberbomen cultivars.
Perzisch ijzerhout - Parrotia persica.
Rode Beuk - Fagus sylvatica 'Atropunicea'

Groene Be'uk - Fagus sylvatica

Papieresdoorn - Acer griseum

Bomen met een zomersierwaarde in de vorm van een unieke stam of blad.
Himalayaberk - Betula utilis 'Doorenbos'
Haagbeuk - Carpinus betulus
Japanse notenboom - Ginkgo Biloba
Doodsbeenderenboom - Gymnocladus dioica
Chinese Vernisboom- Koelreuteria paniculata

Uiteraard is dit slechts een klein deel van de mogelijkheden omtrent bomen. Bomen zijn er in allerlei soorten en maten. Wij bieden een zeer breed en uniek assortiment bomen vol met bijzondere soorten. Kijk gerust rond bij onze bomen op de website om online uw boom te kopen die goed past in uw tuin. Voor het bekijken en kopen van bomen kunt u uiteraard ook langskomen op onze boomkwekerij om de bomen te bekijken.

Bent u op zoek naar grote bomen of bijzondere bomen? Kijk dan eens op onze exclusieve site voor bijzondere bomen.
 

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring