2. Hoe werkt het uitzoeken van een boom?

Hoe kunt u zo'n mooie boom uitzoeken voor uw tuin?

Online

Er zijn allerlei manieren om onze bomen uit te zoeken. De makkelijkste manier is online. In tegenstelling tot veel andere boomkwekerijen krijgt u bij onze exclusieve bomen ook daadwerkelijk de boom die bij het unieke nummer op de foto staat. Dat maakt het betrouwbaar en voorkomt dus teleurstellingen. 

Om dit makkelijk te maken hebben we van alle bomen die we als exclusieve boom aanbieden duidelijke foto’s online staan. Elke boom is hier op onze exclusieve bomen galerij uitgewerkt met een uniek boom nummer met bijbehorende foto's van deze boom door de seizoenen heen. Ook de maatvoering is op de pagina van de boom aangegeven. 

Advies op afstand

Als u twijfelt over uw keuze of wilt weten welke boom goed bij uw tuin zou passen mag u altijd contact met ons opnemen.  Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn stellen wij een aantal vragen om helder te krijgen wat de plantplaats wordt.  Via de mail kunnen we dan al u vragen beantwoorden en een zo goed mogelijk advies geven over de boom die uw tuin gaat verrijken.

Zelf uitzoeken

Een goede foto doet veel maar een boom in het echt zien doet veel meer. Onze genummerde bomen zijn allemaal te bewonderen op onze kwekerijpercelen. U bent van harte welkom op onze kwekerij aan de rand van de Veluwe om zelf een boom of bomen uit te zoeken. Het is een mooie ervaring om tussen onze bomen door te dwalen en deze zelf te beleven. Onze kwekerij bestaat uit een grote diversiteit aan verschillende bijzondere bomen in vele diverse soorten en vormen. Niet urenlang dwalen tussen rijen met dezelfde bomen in dezelfde vormen, maar veel bijzondere bomen allemaal op een stuk van circa 10 hectare. We hebben een uitgebreid assortiment maar wel overzichtelijk bij elkaar. 

Tip voor echte boom en tuinliefhebbers: Combineer uw bezoek aan onze kwekerij met een bezoekje aan paleis het Loo of een wandeltocht over de Hoge Veluwe

Vrijblijvende offerte

Als u een boom op het oog heeft kunnen wij daar uiteraard een vrijblijvende offerte voor maken. Zo krijgt u overzichtelijk wat de kosten zijn en kunt u hier rustig over nadenken zonder dat u ergens aan gebonden bent. Afhankelijk van de plek waar u woont maken wij een offerte op maat waarin ook transportkosten aangegeven zijn. Dit is altijd maatwerk en afhankelijk van de maat en grootte van de boom en de plek waar hij moet komen .

Wanneer kunt u bomen uitzoeken?

U kunt bij ons het hele jaar bomen uitzoeken. Bomen uit de volle grond kunnen we alleen leveren als ze ook gerooid kunnen worden. Dit is doorgaans in het seizoen wat loopt van oktober tot en met mei. De bomen uit container en Airpot kunnen het hele jaar geleverd worden. 

Reservering met aanbetaling

Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt en een boom wilt aanschaffen en u dus akkoord gaat met de offerte vragen wij u om een aanbetaling ter reservering. Het restant wordt na levering gefactureerd zodra de boom zijn nieuwe plek heeft gevonden in uw tuin. De boom wordt bij het reserveren vervolgens voorzien van een lint met uw naam waarna deze wordt vastgelegd binnen onze voorraad zodat deze niet meer vrij is voor de verkoop. In overleg kan vervolgens de levering afgestemd worden. 

Bekijk onze betaalmogelijkheden

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring