Bomen kopen als hovenier of zakelijke klant?

De meeste hoveniers zijn overdag dusdanig druk met het uitvoerende werk bij klanten in de tuin waardoor er eigenlijk geen tijd over blijft voor het inkopen van bomen. Het kost veel tijd om naar cash & carry's te rijden, bomen uit te zoeken en te transporteren.

Online bomen bestellen als hovenier

Wij hebben naast de mogelijkheid om bij ons bomen uit te komen kiezen als hovenier ook de mogelijkheid om bomen online te bestellen. U kunt als hovenier zijnde dus simpelweg via onze webshop de gewenste bomen bestellen. U kunt bij deze bestelmogelijkheid kiezen om de bomen af te komen halen op onze kwekerij, maar u kunt als hovenier ook door ons  de bomen tegen een gunstig tarief laten bezorgen. U kunt de bomen dus zelfs bij uw klant thuis of op een project laten bezorgen.

De perfecte bomen voor uw klant

Naast het gemakt van online bomen bestellen als hovenier of groenvoorziener ervaart u ook gemak van het soort bomen dat u krijgt. Aangezien wij kweken met het oog op de particuliere markt sluiten onze bomen beter aan bij de wens van uw klant. Wij kweken bomen met karakter, kronen die fraai gesnoeid zijn aan de hand van de wensen van een consument. Als hovenier krijgt u bij ons uiteraard een speciale groothandelskorting op onze bomen. Naast onze eigen kweek hebben wij daarnaast een zeer uitgebreid netwerk door Nederland en België waardoor wij praktisch alles wat er op de markt beschikbaar is aan kunnen bieden.

Waarom Ten Hoven bomen?

  • Boomspecialisten Nederland
  • Aanplantservice
  • Snel en efficiënt bezorgd!
  • Uniek assortiment!

    Kwekerij met hele gewone,
    Bijzondere en grote bomen en struiken!

Klanten aan het woord.