Bomen kopen als hovenier of zakelijke klant?

Bomen uitzoeken voor of samen met uw klant

Online bomen bestellen als hovenier

Wij hebben naast de mogelijkheid om bij ons bomen uit te komen kiezen als hovenier ook de mogelijkheid om bomen online te bestellen. U kunt als hovenier zijnde dus simpelweg via onze webshop de gewenste bomen bestellen. U kunt bij deze bestelmogelijkheid kiezen om de bomen af te komen halen op onze kwekerij, maar u kunt als hovenier ook door ons  de bomen tegen een gunstig tarief laten bezorgen. U kunt de bomen dus zelfs bij uw klant thuis of op een project laten bezorgen.

De perfecte bomen voor uw klant

Naast het gemak van online bomen bestellen als hovenier of groenvoorziener ervaart u ook gemak van het soort bomen dat u krijgt. Aangezien wij kweken met het oog op de particuliere markt sluiten onze bomen beter aan bij de wens van uw klant. Wij kweken bomen met karakter, kronen die fraai gesnoeid zijn aan de hand van de wensen van een consument. Als hovenier krijgt u bij ons uiteraard een speciale groothandelskorting op onze bomen. Naast onze eigen kweek hebben wij daarnaast een zeer uitgebreid netwerk door Nederland en België waardoor wij praktisch alles wat er op de markt beschikbaar is aan kunnen bieden.

Exclusieve bomen tillen een ontwerp op een hoger niveau

Onze ervaring heeft geleerd dat een paar goed geplaatste bomen bepalend kunnen zijn voor een tuin. Met onze collectie exclusieve bomen heeft u als ontwerper en groen professional een tool in handen om op maat een specifieke boom in te tekenen of in het ontwerp mee te nemen. Samen met uw klant kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide assortiment. Doordat er zoveel foto's per boom beschikbaar zijn krijgt de klant, en u als groen professional ook een duidelijk beeld van wat u kan verwachten. 

Toepassing exclusieve bomen

Er zijn in een tuin vaak een aantal bomen die beeldbepalend zijn. Zoals wij zeggen, bomen maken de tuin! Afhankelijk van het beschikbare budget, de mogelijkheden wat betreft ruimte, grondslag en technische mogelijkheden kunnen er keuzes gemaakt worden voor een of meerdere exclusieve bomen. Een grote solitaire meerstammige magnolia voor die beeldbepalende plek in het gazon. Een volwassen linde als statement midden voor het huis. Een oude fruitboom om een mooie plek te creëren om onder te zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem ook eens een kijkje bij onze uitgebreide collectie Japanse esdoorns.

We hebben veel bomen die mensen een groot wow effect geven; bomen waar mensen echt verliefd op worden. 

Uw klant kan de bomen ook zelf uitzoeken

Wat we steeds meer zien is dat groen professionals alleen of samen met hun klant bomen bij ons komen uitzoeken. Op onze kwekerij in Apeldoorn staan zoveel verschillende bomen dat er altijd wel een boom bij zit die past binnen de wensen van uw klant. Hoewel we heel veel grote en kleine, bijzondere en bijzonder gewone bomen hebben staan is ons terrein toch compact en overzichtelijk. Bijna alles is lopend te bekijken. Mensen zijn dol enthousiast als ze bij ons zijn geweest en op deze manier kan een groenprofessional mensen ook meer bieden dan alleen een mooi getekend ontwerp in 2D of 3D. Echt 3D is samen met klanten onder een boom staan die ook daadwerkelijk op een bepaalde plek in de tuin geplaatst gaat worden. 

Zakelijk account bij Ten Hoven Bomen

Sinds kort kunt u bij ons inloggen als groenprofessional. Zo heeft u direct inzicht in de zakelijke prijs en bezorgkosten en kunt u een keuze maken uit ons groot assortiment. 

Registreer eerst als zakelijke (groen) klant en gebruik daarna de zakelijke inlog.

Als er vragen of verbeterpunten zijn horen wij het graag! Is er nog iets wat u mist in ons assortiment? Laat het ons weten!

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring