RENOVATIE TRAJECT TUINEN

Natuurtuin, sfeertuin, bostuin, boomgaardtuin, grastuin, vijvertuin, speeltuin, stadstuin

TEN HOVEN TUINEN  

werkgebied NL, B, D (Europa)

 

1.   TUINONTWERP    door Willem ten Hoven Sr. 

Sinds 1985 is Willem actief op het gebied van het inrichten en aanleggen van tuinen die het best passen bij de bewoner, de omgeving en de natuur. Steeds op zoek naar de optimale vormen, de keuze van materialen en beplanting. Bovenal steeds op zoek naar de HARMONIE EN BALANS tussen de mens en zijn wens, de natuur en zijn wetten. Maar ook praktisch en realistisch rekening houdend met de daarop volgende uitvoering en het benodigd budget. Niet alles is maakbaar, een beetje meeveren met de natuur geeft minder onderhoudswerk en veel rust en voldoening. Rust geeft ook het vizier op het budget richten en gericht laten houden. Overschrijding van een offerte is bij Ten Hoven niet aan de orde. Extensief onderhouden en intensief genieten is het motto. 

De laatste jaren is er sprake van een 'GROENE SPECIALISATIE' op het gebied van uitvoering van tuinen. Grondwerk, straatwerk e.d. wordt door Ten Hoven uitbesteed aan derden of kan door de opdrachtgever zelf worden geregeld. De BEPLANTING kan door de hoveniers van Ten Hoven worden geleverd en geplant. Praktische en no-nonsens in benadering en uitvoering. 

 

2.   TUINRENOVATIE ADVIES & COACHING    door Willem ten Hoven Sr.

HOE WERKT EEN BEZOEK EN ADVIES OP LOCATIE? Dit is een kortere en goedkopere route als het gaat om een het voortraject van een TUINRENOVATIE.

A. U stuurt bij voorkeur vooraf, uw wensen, relevante foto's, plattegrond op schaal op, zodat ik me kan inlezen en voorbereiden.

B.  Bezoek op locatie, bespreken van de wensen, inleven in de situatie, foto's nemen, prioriteiten bepalen, enz..

C. Merken met rood-wit lint van de bomen en planten die verwijderd dienen te worden.

D. Merken met geel-zwart lint van de bomen en planten die in aanmerking komen voor hergebruik.

E. Verwerking op kantoor van de gegevens, het opstellen van een PLAN VAN AANPAK met BEGROTING.

F. Offerte bomen en planten met nummers hoort bij de begroting.

G. Tussentijdse besprekingen en aanpassingen.

H. Kortingscode. indien u de tuinrenovatie vanaf euro 10.000,= door Ten Hoven laat uitvoeren, crediteren wij 50% van tarief I als korting op de realisatie.

I. TARIEF A t/m H.  locatie Midden NL, tuinen tot 2500 m2.                        euro 968,= incl. 21% BTW  (zie kortingscode H)

TEN HOVEN TUINEN. 

Postadres: Poelweg 56. 8171NG Vaassen. 

Willem@tenhoventuinen.nl

 

 

 

3. BEZOEK kwekerij Apeldoorn.  

INSPIRATIE, ADVIES OF AANKOOP? U kunt gedurende openingstijden zonder afspraak langs komen en u aanmelden voor een rondleiding. Het is ook mogelijk om zelf over de kwekerij heen te wandelen. U kunt daarbij foto's of aantekeningen maken van de bomen die u graag onder de aandacht wilt brengen of wilt kopen.   

Wilt u zeker weten dat we voldoende tijd voor u beschikbaar hebben, maak dan een afspraak op maandag of woensdag. Dat zijn de dagen waarop het meestal iets rustiger is. De zaterdag is de drukste dag. Een goede voorbereiding is het halve begin. Vooraf uw tuinplannen per mail kenbaar maken en aangeven naar welke bomen en struiken uw voorkeur gaat, geeft ons de mogelijkheid om daar bij de route rekening mee te houden en ons voor te bereiden. Koffie, Thee, WC valt onder de zelfbedieningsmogelijkheid en golfkarren zijn aanwezig. Onze adviseurs Wim Groothedde of Jim Steenwijk begeleiden u graag. 

 

4. Adviesbezoek op locatie.

m.b.t. advies in algemene zin over bomen en planten kent een tarief Midden NL van euro 484,= incl btw. (Kortingscode H is ook van toepassing)

 

 

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring