NATUURLIJKE SFEERTUINEN

Natuurtuin, sfeertuin, bostuin, boomgaardtuin, grastuin, vijvertuin.

TEN HOVEN TUINEN

ADVIES, COACHING EN/OF ONTWERP door Willem ten Hoven. Sinds 1985 is Willem actief op het gebied van het inrichten en aanleggen van tuinen die het best passen bij de bewoner, de omgeving en de natuur. Steeds op zoek naar de optimale vormen, de keuze van materialen en beplanting.

Bovenal steeds op zoek naar de groots mogelijke HARMONIE EN BALANS tussen de mens en zijn wens, de natuur en zijn wetten.  Niet alles is maakbaar, een beetje meeveren met de natuur geeft minder onderhoudswerk en veel rust en voldoening. Extensief onderhouden en intensief genieten is het motto

De laatste jaren is er sprake van een 'GROENE SPECIALISATIE' op het gebied van uitvoering van tuinen. Grondwerk, straatwerk e.d. wordt door Ten Hoven uitbesteed aan derden of kan door de opdrachtgever zelf worden geregeld. De BEPLANTING kan door de hoveniers van Ten Hoven worden geleverd en geplant. 

KENNISMAKING , ADVIES of ONTWERP?

Willem@tenhoventuinen.nl

* Optie 1.  Kennismakingsgesprek op de kwekerij. ( Kennismaking met koffie en thee, circa 0,5 uur, Geen advieswerk. Vrijblijvend en zonder kosten)

** Optie 2.  Adviesbezoek op locatie. (tarief Midden Nederland euro 480,= incl BTW en incl reiskosten)

*** Optie 3. Ontwerp of overige advieswerkzaamheden. (Tarief is maatwerk)

 

FOTO'S zijn toegevoegd als middel om voorkeuren m.b.t. sferen, structuren en kleuren te bespreken.

WERKVOORBEREIDING: Een plattegrond op schaal, een wensenlijstje, foto's en/of een eigen moodbord is altijd welkom.  Een goede voorbereiding is het halve begin.

 

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring