Grote volwassen bomen kopen als particulier?

Grote volwassen bomen kopen als particulier?

U heeft een nieuw huis gebouwd en de tuin is volledig gestript of er is een grote boom in uw tuin overleden en u mist hierdoor de sfeer in uw tuin? Een regulier boompje aanplanten duurt jaren, dan wel niet decennia om het beeld te geven van een volgroeide tuin. Een grote volwassen boom van 15 tot 30 jaar oud kan deze leegte opvullen en uw tuin het beeld geven alsof deze al jaren ontwikkeld is.

Onderscheidende boomkweker

De meeste boomkwekers in Nederland kweken voor de zakelijke hoveniers- en exportmarkt. Daarnaast worden hier meestal alleen maar bomen gekweekt van jonge tot middelbare leeftijd. Wij hebben ons echter de afgelopen decennia gespecialiseerd in het kweken van bijzondere en grote volwassen bomen voor de particuliere markt.

Het kweken van grote volwassen karakterbomen

Het kweken van bomen voor de particuliere klant is een kunst en is heel anders dan het kweken voor de zakelijke markt. In plaats van saai ogende recht opgaande bomen die netjes aan een stok gekweekt zijn ziet een particuliere consument liever een boom met karakter, een boom met levendige vormen en fraai opgebouwde kronen. Deze prachtige karakterbomen creeëren wij door de bomen jaarlijks professioneel te snoeien en sturen naar het gewenste resultaat.

Het kopen van een grote boom

U bent zich aan het verdiepen in de aanschaf van een grote solitaire boom of struik, maar hoe krijgt u een grote boom van meer dan 1000kg in uw tuin op de gewenste plek? Naast ons specialisme in het kweken van grote volwassen bomen, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het transport en het aanplanten van grote zware bomen. Voor elke maat boom van 50kg tot 4000kg hebben wij het geschikte transport en materiaal beschikbaar om deze bomen voor u te transporteren en kundig aan te planten.

Bomen en struiken assortiment

U bent zich aan het verdiepen in het kopen van een grote boom of volwassen struik? Kom gerust eens langs op onze boomkwekerij om ons uitgebreide aanbod van exclusief gekweekte bomen en struiken te bezichtigen. U kunt uiteraard ook ons assortiment online bekijken!

 

Bekijk ook onze exclusieve site met grote en bijzondere bomen:

http://www.bijzondere-bomen.nl

Waarom Ten Hoven bomen?

  • Boomspecialisten Nederland
  • Aanplantservice
  • Snel en efficiënt bezorgd!
  • Uniek assortiment!

    Kwekerij met hele gewone,
    Bijzondere en grote bomen en struiken!

Klanten aan het woord.