De bloesembomen gaan weer bloeien

De bloesembomen gaan weer bloeien

Het is gelukkig weer bijna zover, de koude donkere winter laten we achter ons en we staan op het punt om het voorjaar weer te verwelkomen. We kijken uit naar de bloesembomen die allemaal al in de knop staan en nog wachten op de warmere zonnestralen waarna de knoppen open zullen barsten en er weer kleur en geur in de tuinen en kwekerij ontstaan!

Bloesembomen na een koude winter

Het is toch zeker een van de fijnste dingen van het voorjaar, om na de donkere koude winter de eerste bomen weer te zien bloeien. De prachtige gekleurde bloesems van allerlei soorten bloesembomen die direct weer zorgen voor sfeer in de tuin. Heeft u nog geen bloesemboom in uw tuin, maar wilt u wel graag bloesembomen kopen? Bij Ten Hoven Bomen verkopen we vele soorten bloesembomen in allerlei maten en vormen!

Bloeiende bloesembomen

Nog even en dan zullen als een van de eerste het krentenboompje en de sierpeer gaan bloeien. Deze witte bloemen ontspringen vroeg en zijn voorloper in het bloeiproces. Enige tijd daarna zal er een golf van bloemen komen door de overige bloesembomen die zich gaan ontpoppen tot ware sfeermaker in de tuin. Denk hierbij aan de Japanse sierkersen en de prachtige varianten van de Magnolia's.

Klanten aan het woord.