Bomen kopen en bezorgen in de randstad

Bomen kopen en bezorgen in de randstad

U woont in het westen van het land in de randstad en u heeft een tuin waarvoor u bomen wilt kopen. Wellicht bent u helemaal niet bekend met boomkwekerijen en u vraagt zich af hoe u aan uw nieuwe bomen voor uw tuin komt. Bij ons bent u op het goede adres!

Bomen levering door het Nederland

Ons specialisme is het leveren van bomen, struiken en tuinplanten door heel Nederland. Onze boomkwekerij is gevestigd in het oosten van het land maar wij merken dat veel van onze klanten in het westen wonen en vaak rondom de randstad. Mensen in de randstad hebben vaak geen aanhanger om zelf bomen te kunnen halen. Wij maken het u gemakkelijk en komen uw complete bestelling thuis leveren. Ook in het westen van het land kunt u gebruik maken van onze specialistische aanplantservice voor uw bomen.

Bomen bestellen online

Hoe gaat dit in zijn werk? Bekijk ons complete assortiment bomen op onze webshop voor het maken van uw keuze. Zodra u uw keuze gemaakt heeft maakt u uw winkelwagentje compleet en rekent u af. Wij hebben vaste bezorgroutes voor onze bomen door het hele land. In het westen in en rondom de randstad bezorgen wij op vrijdag. Kies uw gewenste leverdatum waarna wij uw bomen komen bezorgen. 

Waarom Ten Hoven bomen?

  • Boomspecialisten Nederland
  • Aanplantservice
  • Snel en efficiënt bezorgd!
  • Uniek assortiment!

    Kwekerij met hele gewone,
    Bijzondere en grote bomen en struiken!

Klanten aan het woord.