#813 - Prunus serrulata 'Shirotae' Volwassen wit bloeiende Japanse Sierkers

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 3.000,-
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

Volwassen Japanse sierkers nr 813 bloeit wit en heeft een brede kroon, waarbij de takken zich in de toekomst nog breder zullen gaan ontwikkelen. Het beeld van de Japanse sierkerslanen waar de inwoners zich feestelijk vermaken ten tijde van de bloei, zullen u bekend zijn. In het voorjaar de uitbundige bloei, in de zomer een stabiele maar geen spectaculaire bladstand, in het najaar de mooie herfstkleuren.  In de winter een karakteristiek silhouet met takken gevuld met knoppen. Knoppen die de belofte van een uitbundige bloei als herauten verkondigen. Hoe mooi kan het zijn ?  Sierkers houden van een goede ontwatering en tuingrond met voldoende humus/voeding. 

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring