Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#790 - Quercus robur Inheemse zomereik

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.650,-
  • Omtrek
  • 40-45 cm
  • Hoogte van boom
  • 350/400 cm
  • Leeftijd
  • 14-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Quercus robur nr 790 is een strakke inheemse zomereik.  Door snoei zodanig gevormd dat de basis zich compact ontwikkelt.  Het is mogelijk om middels jaarlijkse snoei de boom compact te houden, zodat de boom ook geschikt is voor kleinere tuinen. Snoei geeft groei.  Na jaarlijkse snoei zal de reactiegroei relatief groot blad geven.  In verband met de mogelijkheid van de processierups adviseren we deze boom niet in de directe nabijheid van spelende kinderen te planten. De zomereik is een boost-boom als het gaat om het vergroten van de biodiversiteit voor insecten en vogels.  Het is natuurlijk ook mogelijk om deze boom de komende honderden jaren te laten uitgroeien als een landschappelijke reus.  Zorg voor voldoende ruimte en een voedzame vochtige grond en u hoeft verder niets te doen.  Gewoon over 200 jaar terug komen en de boom vereren met uw bezoek. Puur genieten dus.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring