Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#812 - Betula Pendula Inheemse ruwe berk

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 2.750,-
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Ruwe berk nr 812 is een boom die enkele jaren geleden in een strook bij onze bostuinhoek is gezet om daar de sfeer te bepalen. Inmiddels is de boom klaar om dit resultaat ook in uw tuin te kunnen bieden. Berk groeit op bijna elke goede tuingrond. In droge zomers wat extra water geven wordt aanbevolen. Berk filtert het licht op een bijzonder fraaie wijze. Betula pendula is een inheemse boom en goed voor de biodiversiteit in tuin en landschap. Niet geschikt voor de kleine tuin.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide e-mailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring