Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#866 - Tilia americana 'Nova' Amerikaanse grootbladige Linde

Amerikaanse grootbladige linde
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 3.850,-
  • Hoogte van boom
  • 800/900 cm
  • Leeftijd
  • 30-35 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Tilia americana ‘Nova’ 866 is een grootbladige lindeboom. Samen met de zilverlinde behoort deze Amerikaanse linde tot de snelst groeiende lindebomen.  Deze linde is 2 jaar geleden verplant en gesnoeid.  De kroon is in de breedte teruggenomen om transport mogelijk te maken. Hergroei in de breedte zal de komende jaren weer plaats vinden. Verplanten doen we om de boom mobiel te houden. Bij elke verplantsessie vormt de boom extra wortels in de kluit.  Of het vogelnest ook met de boom mee gaat verhuizen kunnen we niet met zekerheid zeggen…..  Het is een boom met nest-ervaring.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring