Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#963 - Magnolia soulangeana 'Manchu Fan' Magnolia

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.500,-
  • Hoogte van boom
  • 350/450 cm
  • Leeftijd
  • 14-16 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze magnolia in boomvorm zult u in Nederland niet vaak tegen komen.  Het is de overtreffende trap als het gaat om de klassieke Magnolia Soulangeana. De groei van deze kleine boom is compacter en langzamer en de bloemen zijn groter en iets meer bolvormig.  Deze boom is in het voorjaar van 2022 uitgeplant op onze kwekerij in Apeldoorn en heeft afgelopen zomer veel nieuwe wortels aangemaakt om de verhuizing naar een andere standplaats goed te doorstaan. Magnolia houdt van humusrijke goed ontwaterde grond. Eventuele lichte snoei bij voorkeur in de zomer uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij ook de aanplant- en snoeiwerkzaamheden voor u verzorgen.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring