Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#949 - Acer negundo 'Flamingo' bontbladige vederesdoorn

bontbladige vederesdoorn voor de kleinere tuinen
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 2 stuks
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 845,-
  • Omtrek
  • 25-30 cm
  • Leeftijd
  • 12-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Acer negundo ‘Flamingo’  is een opvallende gekleurde struik of boom. Zelfs de kleur Flamingo-roze is te bewonderen bij het jonge bonte blad.  De boom stelt niet veel eisen aan de grond, maar goede tuingrond is natuurlijk altijd beter. Droogte wordt redelijk goed verdragen. Soms komen er in de kroon groene takken tot ontwikkeling. Deze bij voorkeur in een vroeg stadium helemaal uitsnoeien is ons advies.  De boom krijgt geen vruchten. Net zoals de meeste andere bomen is het plaatsen van deze Negundo in verharding geen goed idee. Groeiremmingen zullen het gevolg zijn. Op onze kwekerij hebben we een 2 tal hoogstambomen met een mooie zware kroon. Direct klaar om als parasolboom de tuin vorm te geven.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring