Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#897 - Platanus x hispanica Franse knotplataan

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 6.700,-
  • Omtrek
  • 80-90 cm
  • Hoogte van boom
  • 800/900 cm
  • Leeftijd
  • 25-30 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Franse knotplataan 897 in volwassen uitvoering. Direct resultaat en sfeer. Door jaarlijkse snoei blijft de boom dezelfde afmeting behouden. Een grote boom voor de kleine ruimte.

De plataan is een sterke, snelgroeiende boom met een mooie rechte stam. Opvallend en decoratief is de afschilferende bast met een lichtgroene tot geelgroene ondergrond en grijsgroene, donkergroene tot bruine loslatende schors. Het brede handvormige blad heeft 3 - 5 spits getande lobben en is aan de onderzijde licht behaard. De herfstkleur is bruin/geel. De plataan verdraagt het stedelijke klimaat en verharding uitermate goed. De bolvormige vruchten blijven vaak de hele winter in de boom hangen. De plataan is een grote opvallende boom die door zijn geschilferde stam en mooie grote blad een mediterrane uitstraling heeft. Waan je in het zonnige Frankrijk met deze prachtige grote boom!

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring