Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#865 - Tilia platyphyllos Zomerlinde

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.300,-
  • Hoogte van boom
  • 800-900 cm
  • Leeftijd
  • 30-35 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Zomerlinde nr 865 is vorig jaar verplant en gesnoeid. Klaar voor transport en verhuizing naar uw grote tuin, boomgaard, park of bos.

De linde komt al duizenden jaren voor in Nederland. Door zijn bijna onbeperkte vermogen tot groei en hergroei van de stam en takken kan de linde meer dan duizend jaar oud worden. Volgens een oud gebruik werd er ter ere van een geboorte een linde geplant om voor eeuwen lang deze gebeurtenis met zich mee te dragen. Ook speelde de linde een rol in verschillende geloven bijvoorbeeld ter verering van Maria. De laatste eeuwen kom je de linde veel minder tegen in de natuur. Je komt hem wel overal in Europa tegen in parken en lanen. Een voorbeeld is de bekende laan in Berlijn: Unter den Linden. Het mooie zachte hout van de linde wordt van oudsher gebruikt voor allerlei gebruiksvoorwerpen. Van gebrand lindehout wordt houtskool gemaakt. Met deze ware reus heeft u direct resultaat in uw tuin.  De boom is vorig jaar gesnoeid en verplant.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring