Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#835 - Acer Triflorum driebloemige esdoorn

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 3.135,-
  • Omtrek
  • 35-40 cm
  • Hoogte van boom
  • 350/400 cm
  • Leeftijd
  • 19-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Acer Triflorum wordt nog wel eens verward met de Acer Buergerianum, maar is toch een heel andere boom. De drie bloemige esdoorn nr 835 is een volwassen kleine boom, die al vele jaren met bloei, kleur en vorm staat te pronken.  Kleine geelgroene bloemen in april. Een boom geschikt voor licht zure of neutrale zandgrond en veengrond. Bijen en vlinders vinden er hun voedsel. Kortdurende droogte wordt goed doorstaan. Een heel geschikte boom voor de kleinere tuinen. Groeit langzaam en blijft een relatief kleine boom. De boom is in het voorjaar van 2022 verplant en beschikt inmiddels over een zwaar doorwortelde wortelkluit, welke een goede doorgroei garandeert. (mits natuurlijk het plantwerk, verplantingssnoei en verzorging op peil is) Acer Triflorum is één van de eerste bomen die in het voorjaar al het frisse jonge groene blad laat zien.  Zon en halfschaduw zijn geschikt. Door de oppervlakkige en relatief fijne wortels is dit geen boom die vol in de verharding geplaatst moet worden. Een decoratieve afbladderende bast evenals de mooie herfstkleur kan als toetje gezien worden.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring