Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#82 - Acer palmatum 'Garnet' Japanse Esdoorn

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 3.450,-
  • Hoogte van boom
  • 200/250 cm
  • Leeftijd
  • 22-25 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Acer palmatum 'Garnet' is een cultivar van de Japanse esdoorn. Schilderachtig mooi is de Acer palmatum 'Garnet' met zijn sierlijke blad. De stervormige bladeren behouden hun donkerpaars tot rode blad tot laat in de zomer. Van oorsprong groeien deze wilde soorten van de Esdoorn in Japan, Korea en China. De Esdoorns behoren tot de Aceraceae en er groeien wereldwijd bijna 200 soorten. Kinderen zijn gek op de Esdoorn vanwege de gevleugelde zaden die als helikopters door de lucht zweven.

Onze Acer palmatum 'Garnet'  nr 82 is een speciale selectie met een grillige vertakking. Als een Ballerina siert deze traag groeiende  struikboom de standplaats. Door het open snoeien van de kroon komende takken mooi in beeld.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring