Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#751 - Tilia Platyphyllos Grootbladige inheemse zomerlinde

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.400,-
  • Omtrek
  • 60-65 cm
  • Hoogte van boom
  • 500/600 cm
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Tilia Platyphyllos nr 751 is een grootbladige zomerlinde, welke inheems is in Nederland. Een goede drachtboom voor de bijen. Nr 751 heeft een UNIEKE KROON met zware en mooi vertakte kroontakken, die zorgen voor een eigen karakter. De boom is al een paar jaar gesnoeid zodanig dat hij ongeveer in dezelfde afmeting kan blijven en daardoor ook geschikt is voor een middelgrote tuin. Het is evenwel mogelijk om middels technische snoei bij aanplant de boom weer als normale grote lindeboom te laten doorgroeien. De zomerlinde loopt in het voorjaar eerder uit dan de andere bekende linde in Nederland. (Tilia cordata, kleinbladige winterlinde) . De zomerlinde is bij uitstek een boom voor de grotere tuinen of landschappelijke toepassingen. Een welkome gast indien u in uw tuin de biodiversiteit wilt uitbreiden of verstevigen. Vlinders zijn er ook heel blij mee. Vogels maken er hun nesten. Locatie: beekperceel.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring