Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#742 - Fagus sylvatica 'Atropunicea' Rode karakterbeuk met unieke kroonopbouw

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.975,-
  • Omtrek
  • 50-60 cm
  • Hoogte van boom
  • 800/1000 cm
  • Leeftijd
  • 20-22 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze rode beuk staat op vochthoudende grond op één van de percelen van Ten Hoven Bomen locatie Vaassen. Normaliter worden bomen op één hoofstam gekweekt, maar deze eigenzinnige beuk had zijn eigen plannen. Deze groeiwijze is gerespecteerd en heeft de ruimte gekregen om als unieke karakterboom uit te groeien. Beuk vraagt om goede tuingrond met een goede afwatering.  Rode of bruine beuk verkleurt in de nazomer weer naar groenbruine tinten, alvorens in de herfst geel, oranje, rode bladeren te krijgen. Rond 1 mei krijgt de rode beuk weer zijn spectaculaire rode blad. Kroon snoei/uitdunning voorjaar 2022 uitgevoerd. Overbodige en kruisende takken zijn daarbij verwijderd. Deze boom kan geplant worden als klimboom voor de wat oudere kinderen. Vanaf 200 cm vormt zich een meerstammige kroon waarin geklommen kan worden.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring