Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#717 - Carpinus betulus Vormboom Haagbeuk als meerstammige klimboom

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.900,-
  • Hoogte van boom
  • 300/400 cm
  • Leeftijd
  • 13-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

FUNCTIE

KLIMBOOM Haagbeuk 717 is het neusje van de zalm als het gaat om de ideale klim-, speel- of klauterboom voor de KLEINE TUIN Het is een geselecteerde meerstammige Carpinus betulus met een klautervriendelijke vertakking voor de peuters vanaf 3 jaar. Deze boom heeft een vormsnoei-kweekwijze gehad. Door jaarlijks de grote 'bollen' te snoeien blijft de boom in dezelfde hoogte en breedte verhouding. De stam en de takken blijven ook op dezelfde hoogte maar worden jaarlijks dikker, zodat op termijn ook volwassen kinderen van 75 jaar er technisch gesproken nog in zouden kunnen klimmen. Veel potentie dus. De takken van carpinus maken een gespierde indruk, zijn relatief glad en zonder stekels of kleding-onvriendelijke harsafscheidingen. Niettemin zal na een beklimming een witte blouse wel een beetje groen gaan kleuren.

 

EMOTIE

Zie foto.  Gijs is bijna 3 jaar en vindt deze klimboom een uitdaging. Vertrouwen op zijn spierkracht, ontdekken, overwinnen. Daar kan ik als trotse Opa heel erg van genieten. Ruim 10 jaar heeft het geduurd voordat deze haagbeuk kan doen waarvoor ik hem heb opgekweekt. Daar kan ik als trotse opa heel erg van genieten. 

Is getekend Willem ten Hoven. (hele dikke glimlach)

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring