Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#693 - Acer campestre vogelstruiken goed voor insecten en vogels

Vogelstruiken goed voor insecten en vogels
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.660,-
  • Omtrek
  • 40-50 cm
  • Hoogte van boom
  • 250-350 cm
  • Leeftijd
  • 18-19 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Op de kwekerij hebben we een 10 tal oude en zwaar vertakte knot en snoeivormen staan. Deze bomen zijn een waar Walhalla voor vogels om in te schuilen, te nestenen en te fourageren. Ook insecten vinden een schuilplaats in de vele holtes en kieren van deze vogelstruiken. 

ACER CAMPESTRE is een echte pioniersboom die met bijna elke tuingrond genoegen neemt. Een boom die goed op de wind kan staan en voor een microklimaat in uw tuin, boomgaard, eetbare tuin of moestuin kan zorgen. Acer campestre loopt al vroeg in het voorjaar uit, zorgt dan voor vers en sappig blad voor vele kevertjes en rupsen. De bloesem is in trek bij de bijen en de overige insecten zullen de hele zomer als voedsel dienen voor koolmeesjes, staartmezen, zwartkopmezen, pimpelmezen en vele collegae insecteneters.  Een fraaie goudgele herfstkleur volgt in het najaar. In de vele holtes en kieren kunnen insecten overwinteren.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring