Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#691 - Aesculus hippocastanum Paardenkastanje

Paardekastanje met rechte stam
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.400,-
  • Omtrek
  • 50-60
  • Hoogte van boom
  • 600-700 cm
  • Leeftijd
  • 16-18 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze paardekastanje kenmerkt zich door een kaarsrechte maar ruige door littekens gesierde stam. Een bijna volwassen boom met een flinke kroon voor grote tuin en landschap. Een grote boom om direct een resultaat neer te zetten. Aesculus vraagt om een voedingsrijke en vochtige grond. Als de boom stress ervaart is hij extra gevoelig voor de kastanjemineermot en de kastanjebloedingsziekte. Deze ziekte valt buiten onze garantieregeling. De boom is na het verplanten door de wind een beetje scheef gaan staan, maar kan bij de volgende verplantactie vrij simpel weer recht gezet worden. Maar misschien vindt u de iets afwijkende scheve positie mooi en kunnen we daar bij het verplanten rekening houden. 

Aesculus heeft een paar beperkingen, maar op de goede plaats geeft de boom ook heel veel. Een prachtig silhouet in tuin of landschap.  Een krachtige uitstraling en een insecten en vogelboom. In de winter de voorbode van het voorjaar door middel van de dikkende knoppen, waar al heel vroeg in het voorjaar frisgroen blad ons laat merken dat het voorjaar begonnen is. De witte grote bloemen zijn niet alleen fraai, maar daar worden ook de bijen heel blij van.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring