Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#690 - Aesculus hippocastanum Paardenkastanje

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.500,-
  • Omtrek
  • 60-70 cm
  • Hoogte van boom
  • 500/600 cm
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze paardekastanje kenmerkt zich door een fraaie gebogen stam in de kroon, welke voor een heel eigen handtekening zorgt. Een natuurlijke uitstraling en een brede kroon. Een reus van een boom, die meteen het verschil maakt.

Paardekastanjes kunnen vatbaar zijn voor de kastanjebloedingsziekte. U kunt dit risico verkleinen door kastanjes alleen aan te planten op goede vochthoudende tuingrond. Voeding en water op maat, zodat de boom een goede weerstand ontwikkelt.

Aesculus hippocastanum loopt al heel vroeg in het voorjaar uit en verrast ons met frisgroen blad op het moment dat bijna alle bomen nog in een wintermodus zijn. Hij komt dus vroeg met fris blad, maar het blad verkleurt ook weer vroeg in het najaar. De kastanjemineermot wil in augustus nog wel eens voor extra bruine gaten en randen in het blad zorgen. Niet mooi, maar het hoort wel bij het totaalpakket van Paardekastanjes. Een boom met grote kwaliteiten, maar ook een paar beperkingen. Lijkt dus wel een beetje op ons....?

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring