Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#689 - Tilia Tomentosa De zilverlinde als ruige inheemse boom

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.600,-
  • Omtrek
  • 60-65
  • Leeftijd
  • 20-22 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze ruige zilverlinde heeft een niet alledaagse kroon. Een onregelmatige vertakking geeft de boom een eigen handtekening. Zilverlinde behoort bij het selecte gezelschap van druipvrije lindebomen. De bovenkant van het blad is donker groen. De onderzijde van het blad is grijs. De foto is genomen eind september 2021. De boom is al bezig om aan de herfst te beginnen. De voeding loopt van het blad terug naar de stam en de bladeren zullen verder goudgeel gaan kleuren Tilia Tomentosa is inheems in Noord-West Europa en is een ware voedselbron voor onze insecten en vogels.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring