Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#688 - Fagus sylvatica 'Atropunicea' Rode Beuk als klimboom en blikvanger

Rode Beuk als klimboom en blikvanger
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.000,-
  • Omtrek
  • 45-50 cm
  • Hoogte van boom
  • 350/450 cm
  • Leeftijd
  • 20-22 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Een prachtig gevormde RODE BEUK als klimboom voor uw kinderen of kleinkinderen?  Direct beklimbaar door de jarenlange kweek voorbereidingen door de boomkwekers van Ten Hoven. Op de foto ziet u de rode beuk in oktober 2021 op één van onze kwekerijpercelen in Vaassen. In de nazomer verkleurt de rode beuk van roodbruin naar groenbruin alvorens de herfstkleuren geel, oranje, rood en uiteindelijk bruin zullen intreden. In het voorjaar is de bekende rode kleur weer in alle tinten aanwezig bij de uitloop van het nieuwe blad rond 1 mei.

KLIMBOOM 688 is er één van ongekende schoonheid als het gaat om het stam- en takkenspel. Deze boom zou eventueel ook in een middelgrote tuin geplant kunnen worden. Daarbij dient dan jaarlijks of 2 jaarlijks de toppen gesnoeid te worden. Beuk heeft een goede tuingrond nodig. Een neutrale zuurgraad, goede waterhuishouding, voeding en water wanneer hij dat nodig heeft zorgt voor een gezonde beuk. Een Fagus sylvatica 'Atropunicea', die vitaliteit uitstraalt en een grote stimulator voor de BIODIVERSITEIT in uw tuin zal zijn. 

ART on high level, like only nature can.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring