Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#681 - Carpinus betulus 'Frans Fontaine' (Fastigiata) Smalle zuilvormige haagbeuken op halfstam

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 4 stuks
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 990,-
  • Hoogte van boom
  • 400/500 cm
  • Leeftijd
  • 15-16 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Carpinus betulus 'Frans Fontaine'  (Fastigiata)  is een boom met een opgaande groeiwijze.

DISCOUNT PRICE:

ivm reorganisatie van een kwekerijperceel kunnen we u 4 exemplaren aanbieden tegen deze gereduceerde prijs a euro 990,= .  op=op

Het zijn flinke bomen die direct resultaat geven als het gaat om volume en hoogte. In mei 2022 zijn deze bomen verplant en gesnoeid en ze lopen nu weer mooi uit. Foto augustus 2022.  Deze bomen zullen door insecten en vogels erg gewaardeerd worden ivm de vele schuilplaatsen en voedselmogelijkheden. Deze carpinus groeit op iedere normale tuingrond, mits niet te zuur. 

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring