Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#603 - Oxydendrum arboreum Zuurboom. Oxydendrum arboreum

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.980,-
  • Omtrek
  • 30-40 cm
  • Hoogte van boom
  • 5-6 m
  • Leeftijd
  • 16-18 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Sommige bomen weten echt de aandacht op zich te vestigen. Is het bij deze boom niet doordat de Oxydendrum arboreum een zeer zeldzame boom is dan is het wel om de mooie vorm die de boom heeft. De kronkel in de stam geeft deze boom een heel speelse uitstraling. De Oxydendrum arboreum is een boom voor elk seizoen. De bloemen in de zomer zijn heel bijzonder, de herfstkleur uitmuntend en het wintersilhouet is prachtig.  De boom wordt niet zo groot en past ook in de tuinen waar wat minder ruimte beschikbaar is.

De boom wordt ook wel zuurboom genoemd om de zure smaak van de bladeren. Op de plek van oorsprong wisten ontdekkingsreizigers de bladeren te vinden als ze erge dorst kregen. Door op deze zure bladeren te kauwen (zonder ze door te slikken) werd de ergste dorst verholpen. De Oxydendrum houdt trouwens ook van zuurdere grond.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring