Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#588 - Quercus myrsinifolia Bamboebladige eik

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 1.375,-
  • Hoogte van boom
  • 4-5 m
  • Leeftijd
  • 11-12 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Boom 588 is een groenblijvende bamboebladige eik. Op zoek naar een unieke groenblijvende loofboom? Je zal het misschien niet denken maar deze boom behoort bij de grote eikenfamilie. Er zijn een hoop soorten eikenbomen maar deze boom is misschien wel de meest bijzondere. Het blad van de compact groeiende myrsinifolia lijkt heel veel op dat van de bamboe, vandaar de naam: Bamboebladig. De dichte kroon blijft ook in de winter groen. Het nieuwe jonge blad heeft een bruinrode tint.  Veel groenblijvende bomen zijn gevoelig voor strengen vorst.  Deze eik vraagt om een plek in de luwte of heeft bij strenge vorst bescherming nodig.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring