Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#510 - Nyssa sylvatica 'Sheffield Park' 2 stammige Nyssa als vogelvoederboom

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 1.850,-
  • Hoogte van boom
  • 300/400 cm
  • Leeftijd
  • 14-16 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Nyssa sylvatica 'Sheffield Park' is met recht een bijzondere boom. Met zijn afhangende takken en mooie grillige vorm is het een plaatje! In de herfst kun je helemaal niet meer om deze zeldzame boom heen. Dan kleuren de langwerpige bladeren fel oranje tot rood! In de winter resteert een fraai silhouet gevormd door 2 sierlijke stammen met een parasoldak. Deze Nyssa groeit niet hard, maar gaat wel lang door, dus vooral geschikt voor middelgrote tuin. In een kleine tuin zal op termijn iets gesnoeid moeten worden. Nyssa groeit prima op een normale goede tuingrond. Door de dichte vertakking van de boom een mooie aanvliegboom met schuilplaatsen voor de vogels.  U kunt daar uw vogelvoer in de winter aanhangen. (vogelvoederboom)

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring