Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#509 - Ilex aquifolium 'J.C. van Tol' Beshulst 'JC van Tol'

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.650,-
  • Omtrek
  • 45-50 cm
  • Leeftijd
  • 25-30 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze Nederlandse variant van de bekende scherpe hulst is een mooie variant met frisse donkere bladeren en een compacte piramidale groeivorm. Deze grote groenblijvende boom is al heel wat jaartjes oud en dat is te zien! Met zijn robuste stam en een grote kroon is dit een mooi exemplaar. Waarom jaren wachten als je ook direct kunt genieten van een volwassen boom? De Ilex aquifolium 'J.C. van Tol' is zelfbestuivend en draagt in de herfst grote rode bessen. Het is een traag groeiend soort maar kan uiteindelijk wel 8 tot 10 meter hoog worden.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring