Afbeelding kroontje
Alle exclusieve bomen

#506 - Sycoparrotia semidecidua

Sycoparrotia meerstammig

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 1.590,-
  • Hoogte van boom
  • 4-5 m
  • Leeftijd
  • 20-25 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

De Sycoparrotia semidecidua is een kruising tussen een Parrotia persica en een Sycopsis sinensis. Net als zijn familielid, de toverhazelaar, bloeit deze boom in februari - maart met bruin/rode bloemen. In de herfst kleurt een deel van de bladeren, net als de Parrotia, geel/oranje/rood. Bij milde winters blijft de boom bijna helemaal groen en bij strengere winters valt er meer blad uit. De boom is dan ook semi-wintergroen en dat is een eigenschap die hij aan de Sycopsis sinensis te danken heeft. Zeker als meerstammige boom komt de mooie grillige vertakking goed uit de verf

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring