Afbeelding kroontje
Alle exclusieve bomen

#501 - Carpinus betulus

Haagbeuk vrije dakvorm

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 1.790,-
  • Omtrek
  • 50-60 cm
  • Leeftijd
  • 20-25 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

De haagbeuk is een van die bomen die uitstekend om kunnen gaan met klimaatverandering. De haagbeuk is een ijzersterke boom die ook nog eens goed tegen snoeien kan. Die eigenschap kwam goed van pas bij het creëren van deze bijzondere vrije dakvorm van de haagbeuk. Door jarenlange snoei is de dichte vertakking ontstaan. Een boom waar zowel de vogels als wij heel blij van worden. Wat deze boom extra bijzonder maakt is de knoestige getekende stam die rust op een spectaculaire stamvoet

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring