Afbeelding kroontje
Alle exclusieve bomen

#500 - Corylus maxima 'Purpurea'

Roodbladige hazelnoot meerstammig

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 2 stuks
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 695,-
  • Hoogte van boom
  • 3-4 m
  • Leeftijd
  • 12-15 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

Hazelaars of hazelnoten zijn bekende struiken die overal in ons klimaat te vinden zijn. De Corylus maxima is de roodbladige soort die met zijn donkerrode bladeren een mooie contrast kan vormen met de rest van de tuin. Er zijn maar weinig bomen die zo'n donkerrrood en groot blad hebben als de Corylus maxima 'Purpurea'. Ook de hazelnoten die aan de bomen komen zijn rood van kleur. Deze sterke hazelaars zijn gekweekt tot mooie meerstammige bomen. Zet hem op een mooi solitaire plek en geniet van de bordeauxrode bladeren.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring