Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#499 - Parrotia persica Perzisch ijzerhout hoogstam

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.690,-
  • Omtrek
  • 45-50 cm
  • Leeftijd
  • 15-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Op zoek naar een mooie, niet al te grote, grillige boom? Misschien is deze Parrotia persica wel wat voor u! Elk seizoen verrast deze unieke boom u met iets bijzonders. In het voorjaar, voordat de bladeren aan de boom komen, bloeit hij met dieprode kleine bloemetjes. Het mooie glanzende blad van de parrotia komt frisgroen aan de boom waarna het verkleurt naar donkergroen. Al vroeg in de herfst komt misschien wel het mooiste van de boom: De herfstkleuren. Hij wordt niet voor niets ook wel vlamboom genoemd. Maar ook in de winter kunt u genieten van het prachtige grillige silhouet van de boom. Kortom, een interessante boom met een meerwaarde!

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring