Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#493 - Acer palmatum 'Aconitifolium' Japanse esdoorn 'Aconitifolium'

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 1.970,-
  • Hoogte van boom
  • 3-5 meter
  • Leeftijd
  • 16-18 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Aconitifolium is een langzaam groeiende japanse esdoorn die een meter of 7 groot kan worden. Dit soort groeit breed uit en heeft grote diep ingesneden bladeren die de Japanse esdoorn een heel verfijnde uitstraling geven. De frisgroene bladeren zijn heel het jaar prachtig om te zien maar in de herfst helemaal spectaculair. Ze verkleuren dan van geel, oranje tot rood purper. Leuk feitje: In het Japans heet de Aconitifolium eigenlijk Maiku Jaku, wat dansende pauw betekent.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide e-mailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring