Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#460 - Pterocarya fraxinifolia Vleugelnoot

Vleugelnoot
Meer foto's tonen
Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 965,-
  • Hoogte van boom
  • 5-6 m
  • Leeftijd
  • 9-10 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De Vleugelnoot is een echte karakter boom die uitgroeit tot een prachtig brede solitair. De boom is door zijn groeiwijze niet geschikt voor de kleine tuin. De vleugelnoot is sterk en doet het op de meeste grondsoorten goed. Ook op de nattere gronden gedijt deze boom. In de herfst kleurt de vleugelnoot goud geel. Pterocarya vormt op latere leeftijd een sterk wortelgestel met uitlopers die jaarlijks weggesnoeid moeten worden. Het blad kan in het voorjaar bevriezen, maar loopt daarna weer opnieuw uit. Een prachtige karakterboom voor de grote tuinen, parken en weilanden.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring