Afbeelding kroontje
Alle exclusieve bomen

#444 - Punica gratanum

Granaatappel

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 1.585,-
  • Hoogte van boom
  • 3-4 m
  • Leeftijd
  • 15-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

De Granaatappel boom is een bijzondere exotische boom met een zeer grillige groeiwijze. Alleen het stammenspel van deze boom is al prachtig! De Punica gratanum bloeit met opvallende rode bloemen. Daarna vormen de granaatappel vruchten. Deze vruchten ontwikkelen zich echter alleen bij een goed hete zomer met voldoende licht. Deze boom heeft zijn naam te danken aan het feit dat de vruchten als granaten uiteen knallen bij het vallen waardoor de pitten (scherven) alle kanten op schieten.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring