Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#40 - Prunus sargentii 'Rancho' Japanse Sierkers

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 4.500,-
  • Omtrek
  • 100-120 cm
  • Hoogte van boom
  • 7-8 m
  • Leeftijd
  • 25-30 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze grote Japanse kers is een van de mooiste sierkersen. Met zijn grote vaasvormige kroon en de prachtige herfstkleuren en voorjaarsbloesem is dit een boom die gelijk de aandacht trekt. Deze uit Amerika afkomstige ‘Rancho’ wordt veel gebruikt als laan en parkboom maar is ook zeer geschikt voor de tuin. De boom heeft weinig onderhoudt nodig maar houdt niet van natte voeten. De prachtige stam met zijn karakteristieke groeven is glanzend rood/bruin. Bij het uitlopen is het blad bronskleurig waarna het verkleurd naar groen. Nog voordat het blad verschijnt komen de uitbundige, lichtroze, bloesems aan de boom. In de zomer zal deze boom vol met blad komen waardoor de boom ook een uitermate goede schaduwplek bied voor zonnige dagen. De Prunus sargentii ‘Rancho’, een boom die vanaf het vroege voorjaar tot in de herfst de show steelt!

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring