Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#347 - Carpinus betulus Haagbeuk

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 4 stuks
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.500,-
  • Hoogte van boom
  • 500/550 cm
  • Leeftijd
  • 25-30 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze boom is door middel van 20 jaar lang leiden en snoeien tot een boogvorm gekweekt. Een boogvorm bestaat uit 2 bomen die elk een halve boog vormen. De weergegeven prijs is de prijs per boom. verkoop uitsluitend per 2 stuks. Voor een complete boog heeft u hiervoor dus 2 boogbomen nodig. Deze bogen hebben een doorrijhoogte van ca. 4.25 meter. De totale hoogte is ca. 5.25 meter. De basis van de boog meet 1,5 x 1,5 meter. Wanneer de boogdelen tegen elkaar geplaatst worden is de rijbreedte ca. 3,5 meter. Uiteraard kunnen de boogdelen ook wat verder uit elkaar geplaatst worden zodat de breedte vergroot wordt. Doordat wij de bomen nog moeten transporteren kunnen wij deze nog niet geheel in elkaar laten groeien aan de boven kant. In uw tuin kunnen de bomen uiteraard met de toppen naar elkaar toegeleid worden en dicht gaan groeien.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring