Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#323 - Parrotia persica 'Vanessa' Perzisch IJzerhout

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 2.945,-
  • Omtrek
  • Meerstammig
  • Hoogte van boom
  • 5-6 m
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

De meerstammige KLIMBOOM Parrotia persica 'Vanessa' is een prachtige frisse solitair. De Parrotia persica 'Vanessa' of in het Nederlands Perzisch IJzerhout genoemd, heeft zijn naam te danken aan het vanzelfsprekende feit dat het hout ijzerhard is. De Parrotia persica 'Vanessa' is een cultivar van de normale parrotia persica. De Parrotia persica 'Vanessa' groeit meer opgaand. De Perzisch IJzerhout boom staat bekend om zijn uitzonderlijk mooie herfstkleuren. De Parrotia persica 'Vanessa' kleurt in het najaar van geel oranje tot diep rood. Elke boom kleurt weer op zijn eigen manier. Ook de grond waar de Parrotia persica 'Vanessa' in staat heeft hier invloed op. Perzisch ijzerhout groeit niet heel snel en wordt uiteindelijk ook niet extreem groot. Hierdoor is de Parrotia persica 'Vanessa' prima toe te passen in de particuliere tuin.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring