Afbeelding kroontje

Alle exclusieve bomen

#318 - Platanus x hispanica

Plataan

Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW)
  • € 2.450,-
  • Hoogte van boom
  • 8-9 m
  • Leeftijd
  • 18-20 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom

De plataan is een snel groeiende sterke boom met een sierlijke rechte stam. De afschilferende bast is opvallend en decoratief met een lichtgroene tot geelgroene ondergrond en grijsgroene, donkergroene tot bruine loslatende schors. Het grote spits blad is aan de onderzijde licht behaard. De herfstkleur van de plataan is bruin/geel. De plataan kan het stedelijke klimaat prima verdragen. Ook verharding is voor de plataan geen probleem. De plataan draagt bolvormige vruchten die de hele winter in de boom kunnen blijven hangen.

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres is.
Dit veld is verplicht.
Zwaar transport Bezorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring