Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Contact gewenst? Wij e-mailen of bellen u graag terug.

Neem contact op

Zwaar transport
Berzorging van de boom

Het vervoeren van bomen en struiken is specialistisch werk. Door de jaren heen hebben wij geleerd om een grote variëteit aan bomen te vervoeren. De bomen worden voorzien van een stevige kluit, ingewikkeld in jute gaas en extra verstevigd met een korf van staaldraad. We zetten onze ervaring in om de boom zo goed als mogelijk bij u af te leveren.

Aanplanten van de boom

Het goed aanplanten van een boom is vakwerk, essentieel voor het aanslaan van een boom. U kunt dit aanplanten met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Ze zorgen, met behulp van het goede aanplantmateriaal, ervoor dat de boom een goede plek krijgt bij u in de tuin. De bomen worden bij het planten gesnoeid.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij uw keuze voor een boom. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de boom die bij u en uw tuin past. Waar dat nodig is plannen we een bezoek aan onze kwekerij of komen we langs bij u thuis.

#293 - Salix alba 'Red Hunter' Treurwilg

Getoonde boom is ook de boom die geleverd wordt.
Productspecificaties
  • Aantal beschikbaar
  • 1 stuk
  • Prijs (Incl. BTW )
  • € 4.500,-
  • Hoogte van boom
  • 600/700 cm
  • Leeftijd
  • 17-18 jaar
Ik heb een vraag over deze boom Op zoek naar een kleinere maat?

Informatie over deze exclusieve boom.

Deze treurwilg is als meerstammige bomen opgekweekt. De Salix alba ‘Red Hunter’ prefereert een vochtige bomen. De treurwilg kenmerkt zich door zijn sierlijke afhangende groei en de vroege uitloop in het voorjaar. Een beetje voorjaar als al het andere nog winter lijkt. Deze treurwilg is een speciale variant genaamd ‘Red Hunter’. Dit is een boom waarbij de jonge twijgen rood kleuren.

Deze RUIGE REUS is gekweekt op onze kwekerij in Vaassen op een perceel naast de Egelbeek. Vochtige grond is voor een wilg noodzakelijk om zich mooi te kunnen ontwikkelen. Geen vochtige grond, dan in het groeiseizoen aub zorgen voor voldoende water in een droge periode. Afgelopen periode is deze boom flink teruggesnoeid om transport mogelijk te maken. Binnen een paar maand is de kroon weer gevuld met een grote hoeveelheid jonge takken.

ECO-BOOM: Op de kwekerij voeren we het beleid dat bomen met een oude wond, holte, verdikking of anderszins een optische afwijking mogen opgroeien tot bomen met een eigen karakter. Een schuilplaats en voeding voor schimmeltjes, bacteriën, insecten en vogels. De boom als een essentieel onderdeel van de voedselketen. Met name wilgen staan bekend om hun vermogen om met vele wonden, gaten en scheuren jarenlang dienst te doen als schuilplaats en voedselbron voor onze insecten en vogels. Deze treurwilg valt onder het begrip ECO-BOOM ivm een oude stamwond die weer aan het overgroeien is. 

 

Meer informatie over deze boom.

Dit is een verplicht veld.
Vul een valide emailadres in.
Dit is een verplicht veld.

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring